Camper onderhoud in Roosendaal

Camper onderhoudBent u in het bezit van een camper? En is uw camper toe aan een onderhoudsbeurt? Autobedrijf John Peeters in de buurt van Roosendaal, is een universeel autobedrijf, sinds 1988, met kennis van alle campers. U kunt bij ons terecht voor zowel reparaties als onderhoud aan uw camper. We beschikken over het vakmanschap, de juiste apparatuur en de erkenningen die nodig zijn om uw camper te onderhouden en APK te keuren. Daarnaast kunnen we vrijwel elk onderdeel leveren. Wilt u ook optimaal van uw camper kunnen genieten? Maak dan een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij John Peeters in Roosendaal.

Dé camper specialist

Als specialist op het gebied van campers in de omgeving van Roosendaal weten wij als geen ander wat goed onderhoud betekent. In onze nieuwe werkplaats staat nu een speciale brede en verlengde hefbrug, verder is deze nu voorzien van een verhoogd dak. Hierdoor hebben we bijna geen beperkingen meer in de hoogte en lengte van uw camper en kan het onderhoud vakkundig, snel en veilig uitgevoerd worden. Of het nu gaat om technisch onderhoud of het woongedeelte, John Peeters in Roosendaal staat voor alle onderhoudsbeurten aan uw camper klaar. Hierbij kunt u denken aan:

  • Kleine onderhoudsbeurt
  • Grote onderhoudsbeurt
  • APK
  • BOVAG onderhoudsbeurt
  • Airco controleren
     

Maak uw camper klaar voor de volgende reis

Wilt u ook met een veilig gevoel de weg op kunnen met uw camper? Neem dan contact op voor een afspraak voor onderhoud aan uw camper in Roosendaal en maak uw camper klaar voor de volgende reis. Wij onderhouden uw camper met grote zorg. Of wilt u meer informatie over onderhoud aan uw camper in de omgeving van Roosendaal? Kom dan vrijblijvend bij ons langs.